If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Извращение, за зимата може...но за лято да караш с тези легени...проява на лош вкус по мое мнение.
Не съм съгласен. Съгласен съм че мокетните са по-добре, но те са за такива като теб които си чистят колата много често, защото в противен случай се вдига много прах ако не се чистят редовно. А пък гумените само тупаш ако има нещо и тръгваш
Не съм съгласен. Съгласен съм че мокетните са по-добре, но те са за такива като теб които си чистят колата много често, защото в противен случай се вдига много прах ако не се чистят редовно. А пък гумените само тупаш ако има нещо и тръгваш
Съгласен съм с теб колега. По хубаво от мокета няма, но съм с малко дете, а сега и второ на път и много обича да изсипва разни млекца и други напитки и затова взех гумени, а като поотхвръкнат съм харесал едни мокетни стелки с надписи АР.
Alfa 156, 2.0 TS
VW Vento 1.8- Бившата
Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!
И аз съм за мокетени стелки, те някак си предават повече комфорт и уют във колата. И при мен има малки пакостници който возя, но съм ги научил, че в колата трябва да се държи чисто и да не се цапа. То и без това съм свикнал, през 3,4 дена да я чистя отвън и отвътре...
Comment